Autor: Informer.rs

07.03.2021.

07:14

Foto:

Sport

NAJVEĆA POBEDA SRBINA! Rakić zaustavio zver iz Brazila, slavio jednoglasnom odlukom sudija /VIDEO/

Odluka sudija bila je jednoglasna, te su našem borcu pripale sve tri runde.Jedan sudija dodelio je sve tri runde srpskom borcu, dok su preostala dvojica po dve – 29:28, 29:28, 30:27, ukupnim rezultatom.

Očekivali su svi pravi spektakl ali su Rakići i Santos sve razočarali. S obzirom na ulog, i jedan i drugi su bili previše obazrivi, zbog čega je prave akcije izostalo. Na kraju je slavio aktivniji borac koji je bar pokušao da napravi više i koji je  kombinovao raznim tehnikama. 

Rakić je na početku borbe bio ponešto aktivniji, kombinovao je bokserske tehnike s udarcima nogama, kojima je pokušao da ošteti Santosova kolena i tako oslabi njegovo najjače oružje. Dobro je to izgledalo, iako je Brazilac par puta dočekao priliku za dobro pogodi iz kontre. 

Sredinom druge runde došlo je do klinča. Rakić je dobro  kontrolisao situaciju, potom pogađa najbolji udarac u borbi kojim je verovatno i osigurao bodove.

U trećoj rundi je bilo maloviše akcije, Rakić je  krenuo u rušenje, potom pogodio nekoliko udaraca laktom. Na kraju,bio je mnogo bolji od Brazilca, što su i sudije presudle