Autor: Informer.rs

15.03.2021.

10:55

Foto:

Sport

TATA IDE U PENZIJU! Jedan od najboljih kvoterbekova u istoriji završio je karijeru! /VIDEO/

Najveći uspeh ostvario je 2009. godine kada je Sejntse vodio do trofeja „Vins Lombardi“. U finalu su bili bolji od Indijanapolis Koltsa.

Informer

 

Tokom karijere osvojio je 80.358 jardi. Imao je 571 tačdaunova i 243 presečene lopte uz kvoterbek rejting 98.7. Bris je objavio vest na Instagramu uz pomoć  četvoro dece koji su objavili veliku vest.

Informer

 

- Posle 20 godina u NFL, od toga 15 kao član Nju Orleans Sejntsa, došao je trenutak da se povučem. Svakog dana davao sam dušu i srce kao vaš kvoterbek. Do samog kraja davao sam što sam mogao za ovu organizaciju, moj tim i grad Nju Orleans. Proživeli smo mnogo lepih trenutka, koji će uvek biti deo mene - napisao je legendarni kvoterbek koji je rekorder po broju osvojenih jardi pasom.

Poslednje dve sezone se mučio sa povredama i nije odigrao cele sezone. U pretprošlom šampionatu je imao operaciju palca bacačke, desne ruke, a u prethodnom je propustio četiri meča zbog povreda rebara i ramena. Iako je imao još godinu dana ugovor sa Sejntsima, odlučio je da je kraj. 

- Završio sam kao igrač, ali se ne povlačim iz Nju Orleansa. Ovo nije zbogom, nego novi početak. Neka sada moj pravi život počne - zaključio je Bris

Bonus video