20.03.2021.

20:16

Foto:

Sport

HAJKA NA SELEKTORA! Srpske rukometašice oplele po Obradoviću! Pljušte kritike na sve strane

Prva je po njemu, mada između redova, oplela Dragana Cvijić. Njenim stopama, mada dosta otvorenije, su krenule Jovana Risović i Kristina Liščević.

Golmanka Jovana Risović je pričala o lošim ljudima oko nacionalnog tima.

- Jako je teško u ovom trenutku da pričam. Žao mi je što ova generacija nije uspela da kruniše sve odlaskom na Olimpijske igre. Imali smo dosta grešaka i promašenih zicera na početku, nismo stizale rezultat, sve je propalo. Ponosna sam što smo prošli mnogo toga zajedno, teške stvari i da buduće generacije imaju bolje ljude i stvari od nas. Neka uče na našim greškama i ljudi oko nas - istakla je Jovana.

Informer

Jovana Risović

Potom je kratko prokomentarisala i meč, ali ni tu nije propustila priliku da "potkači" selektora.

- Nismo napadale na gol, očigledno napad sedam na šest nije bila dobra taktika.

Kristina Liščević je bila još brutalnija prema selektoru.

- Nerealna je bila priča u napadu sedam na šest. Znate da je to nemoguće da preuzmemo stvri u svoje ruke. Ako selektor kaže sedam na šest ne možeš da ne odigraš. Bilo je stvari koje su išle, možda bi i bolje da smo ih nastavile, ali ne pitamo se mi - rekla je Kristina.

Informer

Kristina Liščević

Potom je objasnila koliko joj je žao zbog propuštene prilike.

- Definitivno smo ostale bez sna. Sve smo svesne svega što se dešavalo. Ponoviću da sam ponosna na devojke što smo izborile ove kvalifikacije, borile smo se koliko mogle - zaključila je Liščević.