Autor: Informer.rs

26.05.2021.

21:58

Foto:

Sport

SPOJIO NESPOJIVO, A SADA ŽELI DA BUDE APSOLUTNI ŠAMPION! U Srbiji mu nema ravnog!

Državni Kup Srbije u bodibildingu je najbitnije takmičenje u prvoj polovini godine i ujedno je taj kup kvalifikacija za Balkansko prvenstvo u Rumuniji koje je na programu od 11. do 13.juna.

Savic kaže da će na Kupu ići na apsolutnu pobedu, jer kako kaže pobeda u njegovoj kategoriji se ne dovodi u pitanje, pošto čvrsto veruje u sebe, te da je glavni cilj na Kupu Srbije ta apsolutna pobeda odnosno pobednik svih pobednika.

Informer

Do sada mu nije polazilo za rukom da bude apsolutni šampion jer kako kaže teško parirati teškoj kategoriji, ali ovog puta smatra da je zrelost mišića jako dobra i da je sama muskulatura na zavidnom nivou, te da je stasao i za apsolutnog šampiona.

Veliki hendikep za njega je upravo preležana korona i pauza od 3 meseca sa treninzima, ali podsećanja radi 24. aprila je na Kupu Srbije u Trsteniku u potpuno drugom sportu -  benč pressu podigao tegove duplo teže od njegove telesne težine.

Informer

I još jednom pokazao da spaja nespojivo i da istovremeno nastupa u dva sporta, za koje mnogi kažu da je nemoguće biti i dobar bodibilder i benč preser.

Džravni Kup Srbije je na programu 29. maja u Beogradu. Na takmičenju će se ujedno birati i reprezentacija Srbije koja ce ići kasnije na samo Balkansko prvenstvo u Rumuniji 11-13. juna. u Turnu Severinu.