Autor: Informer.rs

18.06.2021.

20:30

Foto: prinstscreen

Sport

RAKOVICA UGOSTILA SELENU MARINKOVIĆ! Za četiri godine OSVOJILA preko sto MEDALJA!

 Sa Selenom su razgovarali predsednik  Opštine Miloš Simić, direktorka JP „Poslovni centar Rakovica“ Dušica Stojković i član veća Vladimir Kovačević Jurašin.


Selena je učenica drugog razreda O.Š. „14. oktobar“ u Kneževcu. Želju da se bavi sportom dobila je gledajući svog oca, koji je bio jako uspešan gimnastičar.

Ritmičku gimnastiku počela je da trenira sa samo 5 godina, i već tada, posle par meseci treniranja osvaja svoju prvu nagradu. Na razgovor je ponela samo deo medalja, jer kako kaže za ove četiri godine osvojila je preko sto. Iako je na mnogim takmičenjima bila prva, uz razdragan osmeh i sa ponosom, izdvojila je medalju sa takmičenja u kom je učestvovalo 26 država a ona je osvojila 3. mesto.

Informer

 

Miloš Simić je čestitao Seleni na sjajnim rezultatima i naglasio da će Opština Rakovica uvek biti na raspolaganju svojim najmlađim sugrađanima, koji su vredni, talentovani i uspešni. Takođe, poželeo joj je sreću na sutrašnjem takmičenju u kom učestvuje 600 devojčica, a mala Selena je obećala da će ukoliko sve prođe kako je zamislila doći ponovo nakon takmičenja da
pokaže novu medalju.

Dušica Stojković je još jednom čestitala Seleni na uspehu i istakla da su za mlade talente Rakovice, vrata Sportskog centra uvek otvorena, i da će JP Poslovna Rakovca“ zajedno sa Gradskom opštinom Rakovica podržati i pomoći njihov rad.