Autor: Informer.rs

09.07.2021.

15:15

Foto: reuters

Sport

EVO GDE SU MOGUĆI OKRŠAJI SRPSKIH SPORTISTA S PROTIVNICIMA IZ TZV. KOSOVA NA OI U TOKIJU!

Ono što je posebno istakao je da ukoliko dođe da se sastanu sa reprezentacijom tzv.države Kosovo Srbija neće tražiti da se napušta postolje ili da ne učestvuju na takmičenjima.

Sportisti tzv. Kosova će nastupati u pet disciplina na Olimpijskim igrama - atletici, boksu, rvanju, streljaštvu i džudou.

Srbija će imati predstavnike u 15 sportova - atletici, boksu, vaterpolu, veslanju, kajaku i kanuu, karateu, košarci, odbojci, plivanju, rvanju, stonom tenisu, streljaštvu, tekvondou, tenisu i džudou.

Potencijalno odmeravanja snaga između reprezentacije Srbije i tzv. države Kosovo može da se dogodi u dva sporta - u streljaštvu, disciplina gađanje iz vazdušne puške do deset metara i u džudou.

Srbija će u streljaštvu, disciplini gađanje iz vazdušne puške do deset metara imati dva predstavnika. Boje naše reprezentacije, braniće Milutin Stefanović i Milenko Sebić, dok će jedini predstavnik tzv.države Kosovo biti Driljon Ibrahimi.

Informer

 

Što se tiče džudoa, u kategoriji do 48 kilograma, naša Milica Nikolić se može sastati protiv Distrije Krasneći, odnosno u kategoriji do 57 kilograma Marica Perišić se može boriti sa Norom Đakovom.

Informer

Informer