Autor: Informer.rs

27.07.2021.

08:05

Foto: reuters

Sport

SRBIJA SE RAZGOROPADILA I BES ISKALILA NA NESREĆNOM KAZAHSTANU! Prva pobeda delfina na Olimpijskim igrama!

Vaterpolisti Srbije su se brzo oporavili od poraza na startu od Španije (13:12). Nisu imali luksuz dugo da tuguju i žale za poraz na startu, dobili su šansu za popravni i odmah je iskoristili.

Bes su iskalili na nejakom Kazahstanu. Na dva minuta pre kraja prve četvrtine vaterpolisti Srbije imali su vođstvo od 2:1, a Lazić i Stefan Mitrović su zatresli mrežu ribala. 

Informer

 

Nakon prve četvrtine vodili su delfini 4:2 protiv Kazahstana. Nastavili su da lome rivala i čuvaju prednost, pa su dva i po minuta pre kraja druge četvrtine vodili 5:3.

Pogodak Dušana Mandića doneo je Delfinima šest golova razlike – 10:4. Posle treće četvrtine vaterpolisti su imali ubedljivih 13:5 protiv Kazahstana i bili korak su od pobede. Bilo je jasno već tada ko će biti pobednik ovog meča.

Srbija će posle meča sa Kazahstanom u grupi imati i okršaje protiv Hrvatske, Crne Gore i Australije, a četiri najbolja tima obezbediće plasman u četvrtfinale. Čuvali su prednost i na kraju upisali rutinsku pobedu 19:5. Duško Pijetlović sa četiri gola iz četiri šuta bio je najefikasniji igrač utakmice.

Bonus video