Autor: Informer.rs

27.07.2021.

08:40

Foto: reuters

Sport

SRBIJA PRED NOVOM MEDALJOM! Milica Mandić bije samo u glavu, preokret Srpkinje za polufinale Olimpijskih igara!


Ona je pobedila Aleksandru Kovalčuk iz Poljske sa 11:4 i to nakon preokreta. Šampionka iz Londona još jednom je pokazala da je velika ratnica.

Start nije obećavao, ali su urodili plodom saveti trenera Dragana Jovića pa je na kraju rezultat bio ubedljiv. Milica Mandić će se u polufinalu od 09.30 boriti sa Francuskinjom Alteom Loran.

Prethodno se u prvom polufinalu od 9.00 sastaju Korejka Dabin Li i Britanka Bjanka Valkden. Mečevi za bronzu su od 13.30 i 14.00, dok je duel za zlato na programu od 14.30.

Informer

 

Povela je Poljakinja sa 2:0, a  potom je Milica pala, pa je protivnica imala 3:0. Ali, u završnici je Milica uspela da odgovori udarcem u pojas, zaradi dva poena i smanji zaostatak na 2:3.

Druga runda prošla je bez poena, pasivna je bila Srpkinja. Milica je odlučujući rundi otvorila strašnim napadom. Udarila je Poljakinju nogom u glavu i preokrenula na 5:3. ispostavilo se da je taj udarac sve preokrenuo.

Informer

 

Smanjila je Kovalčuk na 4:5. Ali, uzvatila je Milica, nanizala je nekoliko udaraca, došla do pobede i polufinala Olimpijskih igara - 11:4.

Bravo, smeši se Srbiji nova medalja na Olimpijskim igrama.

Bonus video