Autor: Informer.rs

31.07.2021.

11:44 >> 11:57

Foto: reuters

Sport

SELEKTOR SRBIJE OČAJAN! LOŠ POČETAK, JOŠ GORI KRAJ! Ovo je ozbiljan ALARM!

Vaterpolisti će gotovo sigurno igrati u četvrtfinalu olimpijskog turnira, ali brine igra protiv Hrvatske. Još jednom zakazala odbrana aktuelnih olimpijskih šampiona, baš kao i na startu protiv "crvene furije".

Informer

 

- Loš početak, pa još gori kraj. Protiv Španije 13, protiv Hrvatske 14, ne sećamo se kad je Srbija poslednji put primila toliko golova. Sigurno da nam je to ozbiljan alarm - kazao je posle utakmice selektor Dejan Savić i dodao:

Informer

 

- Loše smo ušli u meč, bez koncentracije. Ozbiljan rezultat smo jurili, uspeli da stignemo, igru smo možda namestili, ali je falila realizacija. U određenim trenucima smo primili lake golove, dozvolili smo im da ponovo naprave visoku razliku i više to nismo uspeli da stignemo. Jednostavno smo na kraju samo branili čast.

Informer

 

Srbija je gubila 5:1, pa stigla na 8:8.

- Ne mogu nikoga da hvalim i ne želim. Predstoji nam utakmica sa Crnom Gorom, koja u suštini ni nama ni njima ne znači, samo da vidimo koji ćemo biti u grupi i da se što bolje spremimo za najbitniji utakmicu na turniru, a to je četvrtfinale - istakao je Dejan Savić.

Bonus video