Autor: Informer.rs

03.08.2021.

17:21

Foto: printscreen

Sport

TOPIĆ SE POKLONIO IVANI ŠPANOVIĆ! Srbija će je praviti od BLATA!

Jedna od najboljih svetskih atletičarki nije uspela da ponovi rezultat iz polufinala, te će se sa igara vratiti bez odličja. Ostala je Španovićeva razočarana zbog "slabog" rezultata, kao i njeni navijači, a legendarni skakač uvis Dragutin Topić poklonio se Ivani u znak podrške. 

- Evo, da vaša emisija bude gledanija, ja ću sada da ustanem i da se poklonim Ivani Španović na svemu što se uradila u poslednjih 15 godina. Mi ćemo nju da pravimo od blata, kao i Novaka Đokovića i ostale - rekao je Topić. 

Informer

Šestostruki učesnik Olimpijskih igara podsetio  je na sve nedaće koje su pratile srpsku heroinu na putu ka Tokiju. 

- Svi znamo kako je ona došla tamo, u martu mesecu imala je ozbiljnu povredu, rupturu mišića, u aprilu je počela da trenira i uspela da dođe do Olimpijsklih igara. Njoj je najteže. Ona će da se bori s tim celog života - otkriva on. 

Za kraj, Topić je priznao da je Ivani falilo i malo sreće, ali je primetio i malu grešku u pripremi takmičenja. 

Informer

- Ivana i ja nismo prijatelji, ona je generacija Emira Bekrića, ali s obzirom na moje iskustvo i broj medalja i broj nastupa na Olimpijskim igrama, mogu da kažem da je ona atletičar 'broj jedan' svih vremena u Srbiji i siguran sam da će izvući pouku. Falilo je malo sportske sreće. Ona ne mora da se vraća na put uspeha, ona je već na njemu... Da sam u stručnom timu, možda bih primetio da su u toj aklimatizaciji napravili mali propust, ali oni znaju šta rade. Drži se Ivana, ne daj se - poručio je Topić.