Autor: Informer.rs

04.08.2021.

21:26

Foto: Reuters

Sport

ŠPANCI U STRAHU! Da li je Srbija u grupi IGRALA SA POLA SNAGE?!

Aktuelni olimpijski šampion je razbio svetskog prvaka. Iako to možda rezultat na kraju ne govori, ali je bilo evidentno da su se naši momci malo opustili u finišu nakon gaženja u prvom delu kako bi sačuvali energiju za polufinale i Španiju. Boriće se za medalju" delfini" i to sa Španijom. Organizatori to polufinale zakazali za 12.50 u petak.

Španci su sada u strahu! Jeste Furija mučila Srbiju u poslednje dve-tri godine,ali  polufinale Olimpijskih igara je neka druga priča.

Informer

 

- Kada dođe do eliminacione faze, uvek se postavlja pitanje koji je rival lakši. Niko nije u prvoj fazi takmičenja pokazao svoj najbolji vaterpolo. Italija nas je, recimo, pobedila na Svetskom prvenstvu, a što se tiče Srbije, koja je još kvalitetniji tim, ne znamo da li je u grupi igrala sa pola snage? ocenio je Fran Fernandez, vaterpolista Španije

Kaže Španac da je ovakav „trik“ Srbija već izvela na Igrama u Riju, kada je došla do zlatne medalje. Ali, španski igrači su svesni toga.

- Igraćemo u polufinalu kao da nam je to poslednji meč u karijerama - poručio je Fernandez.

Drugi polufinalni par čine Mađarska i Grčka i oni će u bazen 6. avgusta od 8.30 časova, dok će Srbija i Španija zaigrati u 12.50.