Autor: Informer.rs

09.08.2021.

08:26

Foto: printscreen

Sport

I TERMINATORI PLAČU! Mitrović u suzama odgovorio na prozivke! /VIDEO/

Na spektakularan način je jedna generacija stavila tačku na reprezentativnu karijeru, nažalost. 

Čak sedmorica nosilaca igre oprostila su se u Tokiju od kapice sa državnim grbom. Heroji koji su posle novog zlata rekli zbogom su Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan i Branislav Mitrović, Milan Aleksić, Duško i Gojko Pijetlović i Stefan Mitrović.

Informer

 

Filip Filipović je izašao pred kameru RTS-a zagrljen sa saigračima i prijateljima, Stefanom Mitrovićem i Duškom Pijetlovićem.

- Ovaj stariji, matori deo generacije, stvarno je odigrao svoj poslednji ples u Tokiju. Ovi momci ovde, nas trojica i još njih par tamo rekli smo da ćemo dati sve od sebe i da ćemo dati srce i dušu u bazen da bi ovo zaista bio naš poslednj ples. Nismo mogli da na bolji način zamislimo kraj - kazao je Filip, koji je potom zaplakao.

Informer

 

Ni Stefan Mitrović nije mogao da sakrije suze. 

- Ovo je poslednji turnir i mislim da na lepši način nismo mogli da se oprostimo. Dali smo zadnji atom snage, Igrali smo za naše najmilije, to su svi ljudi u Srbiji, naša familija. Hvala svima, hvala mojoj braći...- zastao je Stefan i dodao: 

- Hvala pre svega hvala dragom Bogu jer bez njega ovo ništa ne bi bilo moguće - rekao je kroz suze, a Filipović dobacio:

- E neka si rekao!

Bonus video