Autor: Informer.rs

16.08.2021.

13:21

Foto: printscreen

Sport

LEPOTICA ŠOKIRALA JAVNOST! Prelepa MMA borkinja NIJE HTELA DA BUDE ŽIVA! /VIDEO/

Pejdž van Zant je poznata kao jedna od najlepših sportiskinja u borilačkom sportu, a često radi i kao manekenka!

Sada je rešila da progovori o prelepoj ljubavnoj priči sa Ostinom Vanderfordom, takođe MMA borcem, ali i mentalnim problemima i drugim stvarima

Pejdž van Zant je nakon nedavnog poraza od još jedne lepotice Rejčel Ostovič pala u depresiju!

- Bila sam jako tužna, žargonski rečeno smorena. Svi očekuju da izgubim, da propadnem... Ne znam, osećam se da me posebno loše doživljavaju na internetu i smeta mi što me toliko mrze. Nije mi jasno. Ja sam dobra osoba i ponosim se time, to mi je jako važno oduvek. Nikada nisam vređala protivnice, nikada nisam ništa negativno govorila o njima. Nikada ne znam kroz šta neko prolazi i ne želim da budem nečiji teret- počela je priču Pejdž van Zant.

Pejdž ima dve borbe i dva poraza u BKFC, odnosno boksu bez rukavica, a pre odlaska iz UFC imala je tri uzastopna poraza u elitnoj MMA organizaciji. Nakon poraza od Rejčel, Pejdž je plakala na parkingu i svom suprugu ispričala neke teške stvari.

- Nisam htela da budem živa. Ništa mi nije imalo svrhu, konstantno sam bila razočarana i bilo je teško. Teško mi padne što gubim, iskreno, uspeh je jedina stvar koja me tera da idem napred. Ostin stalno pobeđuje, ponosna sam na njega i želim da mu se pridružim na tom pobedničkom putu!

Iako su jedna drugu počastile žestokim batinama na kraju meča je pao sportski pozdrav i zagrljaj. 

Rezultat meča Vanzant - Ostovič odlučile su sudije. Rejčel je pobedila nakon pet rundi vrlo nasilne borbe i tako se revanširala za MMA pobedu Pejdž Vanzant koja se dogodila u januaru 2019. godine!

Tagovi:
Lepotica sport MMA Pejdž Van Zant