Autor: Informer.rs

20.08.2021.

09:26

Foto: Starsportphoto

Sport

BOSANCI ŠOKIRALI SRPKINJU PESMOM! Vrati se majci u Bosnu! /VIDEO/

Aktuelne evropske šampionke odbojkašice Srbije silovito su krenule u odbranu trona i trećeg vezanog trofeja Starog konintenta!

Pokušale su najbolje odbojašice Bosne i Hercegovine da pruže otpor našim šampionkama, ali nije im to pošlo za rukom - 3:0 (25:11, 25:18, 25:14)!

Mala grupa navijača iz Bosne i Hercegovine je nakon utakmice odlučilo da sjajnu srpsku odbojkašicu Tijanu Bošković, čija sestra igra za selekciju BiH, pozdravi pevanjem čuvene pesme Halida Bešlića "Beograđanka".

- Samo za tebe Bošković Tijana, samo za tebe što nikad nisi znala. Samo za tebe i sestru tvoju zanosnu, vrati se majci u Bosnu - glasila je ova verzija pesme u njihovoj režiji.

Informer

 

I Tijana i Dajana su odrasle u Bileći, što je bio povod za pesmu...

Na startu drugog seta desio se zanimljiv momenat kada je Dajana blokirala Tijanin napad i osvojila poen za svoju reprezentaciju, a to je izazvalo osmehe na licu obe odbojkašice. 

- Nemoguće je da se ne razmeni koja reč, ipak smo sestre. Kad sam je izblokirala više je bilo smešno, nego kao „vau“, zato što smo se šalile sa tatom. On je rekao da kad je budem jednom izblokirala, mogu da izađem sa terena i završim utakmicu. Zbog toga smo se smejale... Bilo je sve u svemu veoma zanimljivo - rekla je Dajana.