Autor: Informer.rs

08.09.2021.

14:54

Foto: AP PHOTO

Sport

POTRESNA ISPOVEST ŠUMAHEROVE SUPRUGE 8 godina posle nesreće! Korina u suzama pričala o legendi Formule 1!

Porodica legende Formule 1 Mihaela Šumahera krije njegovo zdravstveno stanje od teške nesreće na skijanju koju je doživeo u francuskim Alpima krajem 2013. godine

Šumaher je doživeo teške povrede glave, bio u komi, ali skoro osam godina javnost ništa konkretno ne zna o Nemcu. 

Informer

Korina Šumaher u suzama pričala o Mihaelu

Korina je posle osam godina otkrila da joj svakodnevno nedostaje muž i koliko je postao drugačiji od nesreće.

- Mihael mi nedostaje svaki dan. Ali, ne smao meni, deci nedostaje otac, nedostaje celoj porodici - pričala je u suzama Korina u dokumentarcu, koji će uskoro biti dostupan javnosti, prenosi Metro.

Informer

 

- Svima nedostaje. Ali, Mihael je ovde. Drugačije, ali ovde. I dalje mi svakodnevno pokazuje koliko je jak. 

Korina kaže da je verovala je nepobediv nakon što je kroz karijeru u Formuli 1 prošao neoštećen.

- Uvek smo bezbedno prolazili kroz njegove trke. Zbog toga sam bila sigurna da ima nekoliko anđela čuvara koji su ga pazili. Ne znam da li je to samo neka vrsta zaštitnog zida koji ste sami postavili ili je to zato što ste na neki način naivni. Nije mi palo na pamet da bi se njemu išta moglo dogoditi. Nikada nisam krivla Boga zašto se to sada dogodilo. Ta je (nesreća) bila samo loša sreća - sva loša sreća koju je iko mogao imati u životu.

Informer

 

Osvrnula se i na život porodice.

Pokušavamo da nastavimo kao porodica, onako kako bi se to dopadalo Mihaelu. Živimo zajedno kod kuće. Radimo terapiju. Činimo sve što možemo da mu učinimo bolje i da mu bude udobno. Nastavljamo sa životom:„ privatno je privatno “, kako je uvek govorio. Veoma mi je važno što može da nastavi da uživa u privatnom životu što je više moguće. Mihael nas je uvek štitio, sada mi štitimo njega.