Autor: Informer.rs

10.09.2021.

09:50

Foto:

Sport

GLAVOBOLJA ZA ZORANA TERZIĆA! Rusi UKRALI Srbinu OGROMNO pojačanje!

Nema kraja uzbuđenjima za Zorana Terzića tokom ovog leta. Nakon Olimpijskih igara i bronzane medalje, srpske odbojkašice osvojile su i srebro na Evropskom prvenstvu. 

Ipak, selektor Srbije se odmah posle finala okrenuo klupskoj karijeri, a narednu godinu predvodiće turskog velikana Fenerbahče. 

Iako sezona još uvek nije počela Terzić je već ostao bez ogromnog pojačanja koje je promovisano u junu budući da supertalentovana Ruskinja Arina Fedorovceva neće pojačati Fener.

Informer

Terzić je rusku odbojkašicu primetio još pre Olimpijskih igara i Evropskog prvenstva na kojima je sa samo 17 godina Fedorovceva dominirala. Njen transfer u Fener blokira Odbojkaški savez Rusije koji odbija da joj izda sertifikat. 

Kako javlja "Gazeta delo Sport" Rusi ne žele da puste Fedorovcevu tako mladu iz Kazanja u Fenerbahče, a kočnicu predstavlja obavezan sertifikat po kom bi mogla kao maloletna mogla da nastupa u drugom klubu. 

Ukoliko do rešenja ne dođe, Fenerbahče i Terzić će imati ozbiljan problem. Federovceva je dovedena kao zamena za Brankicu Mihajlović, a sada turski klub može da ostane bez obe.