Autor: Informer.rs

25.10.2021.

18:51

Foto: Starsportphoto

Sport

VUJASINOVIĆ PRED SRPSKI DERBI U LŠ! Hoćemo da budemo jedan od najboljih timova u Evropi

- Pre svega da čestitam Crvenoj zvezdi na ulasku u grupnu fazu Lige šampiona. Posle dugo vremena imamo tri učesnika Lige šampiona i to srpski vaterpolo zaslužuje. Dva puta zaredom smo olimpijski šampioni i ova jačina klubova i predstavljanje našeg vaterpola kroz klupsko takmičenje, stvarno je više nego zasluženo - rekao je Vujasinović na konferenciji za novinare, prenosi klub.

Vaterpolisti Novog Beograda u utorak od 19.45 na bazenu "11. april" dočekuju Radnički iz Kragujevca u prvom meču Grupe A Lige šampiopna.

Novi Beograd je pre deset dana, na istom mestu, pobedio Radnički sa 18:14 u domaćem šampionatu, ali Vujasinović nije želeo da govori o toj utakmici.

Informer

Vladimir Vujasinović kraj bazena

- Kao što znate, mi smo kao organizatori završnog turnira već izborili učešće na fajnal-ejtu. Međutim, želimo da pokažemo i dokažemo, da čelnici LEN-a kada su mu nam ukazali ovo veliku čast, da su u nama prepoznali ono što mi stvarno i hoćemo da budemo - rekao je Vujasinović.

- To je jedan od najboljih klubova u Evropi narednih godina i duže i da smo stvarno ozbiljni u toj nameri. Da bismo to pokazali, moramo da odigramo iz sve snage, bez kalkulacija - dodao je on.

Vujasinović je naveo da je siguran da će njegov tim na tom meču dati sve od sebe da se pokaže u najboljem svetlu i da će odigrati čvršći meč nego što je to bilo pre dva dana sa Crvenom zvezdom.

- Nadam se i da će rezultat biti povoljan - zaključio je Vujasinović.