29.10.2021.

13:17

Foto: SHNTB

Sport

ŽESTOKA BORBA ZA TROFEJ BEOGRADA U HOKEJU NA TRAVI! U finalu juniori Svilanca nadigrali Tempo iz Zrenjanina /VIDEO/FOTO/

U žestokoj konkurenciji mlađih kategorija juniori iz Svilanca stigli su do Trofeja pobedivši u finalu vršnjake ekipe Tempo iz Zrenjanina.

Informer

 

- Prikazanim zalaganjem i zavidnom veštinom mladi igrači su na pravi način promovisali svoj sport. Demonstrirali su odličnu igru i vrhunski fer plej na terenu- rekao je Miro Jotić generalni sekretar SHNTB.

Nadmetanje za Trofej Beograda tradicionalno je okupilo mlade hokejaše i hokejašice iz: Subotice, Zrenjanina, Svilajnca i Beograda, dok su se po prvi put u konkurenciji pojavile i ekipe iz Zemuna i Novog Beograda.

Informer

 

Takmičenje je otvorio Miro Jotić, generalni sekretar Saveza hokeja na travi Bograda, koji je pozdravio sve učesnike i vođe ekipa, posebno se zahvaljujući Sekretarijatu za sport i omladinu i sekretarki Dragani Belojević, pod čijim pokroviteljstvom se tradicionalno održava Trofej Beograda u hokeju na travi.

Tom prilikom Jotić je pozdravio goste Trofeja, predstavnika sekretarijata Novicu Todosijevića, kao i predstavnicu Sportskog saveza Beograda, Jelenu Jakovljević.

Informer

 

Jotić, nije zaboravio da se istom prilikom zahvali prijateljima hokeja na travi, među kojima je i Miroslav Grujičić koji je za ovaj turnir obezbedio besplatnu opremu.

Informer

 

U ime Svilajnca pobednika turnira u juniorskoj konkurenciji, profesor Saša Pavlović se zahvalio  organizatoru  Trofeja pozdravljajući i Opštinu Svilajnac, koja je kako je on rekao, prepoznala važnost i dostupnost svih sportova u koje spada i hokej na travi.

Pobednici po kategorijama

Juniori: Prvo mesto Svilajnac, drugo mesto Tempo-Zrenjanin.

Mlađi kadeti: Prvo mesto Spartak EV- Subotica, drugo mesto Beograd

Pioniri: Prvo mesto Đuro Strugar - N.Beograd, drugo mesto Gavrilo Princip- Zemun.

Mlađi pioniri: Prvo mesto Drinka Pavlović, drugo mesto Miroslav Antić

Pobednicima su uručeni pehari i medalje Sportskog saveza Beograda.

Krištof najbolji igrač, a Lav najbolji golman 

Za najboljeg igrača Trofeja proglašen je, Krištof Mešter iz Subotice
Najbolji  golman Lav Stevanović (Beograd).