Autor: Informer.rs

09.11.2021.

20:53

Foto: Starsportphoto

Sport

PRVI PORAZ DRIM TIMA! Crveno-beli pobedili Novi Beograd

Novi Beograd je na svom terenu izgubio od Olimpijakosa, a utakmica je završena rezultatom 9:12 (2:4, 3:2, 0:4, 4:2).

Prvi gol na meču su postigli gosti, ali je onda ekipa Novog Beograda preokrenula pogocima Nikole Jakšića i Duška Pijetlovića. Međutim, usledila je serija od pet vezabnih golova za Grke koji su tako poveli 6:2, a srpski drim tim je golovima Viktora Rašovića, Angelosa Vlahopulosa i ponovo Duška Pijetlovića smanjio na 6:5 pred odlazak na poluvreme.

Ipak, jako lošu treću četvrtinu su odigrali vaterpolisti Novog Beograda, pa je pred poslednjih osam minuta rezultat bio 10:5 za Pirejce.

Informer

Vaterpolisti Olimpijakosa na tajm-autu

Nika Šušiašvili sa tri pogotka i Dušan Mandić sa jednim su vratili Novobeograđane u igru, jer je 160 sekundi pre kraja meča rezultat bio 10:9 za goste, ali se od tada samo još dva puta tresla mreža domaćina, pa je konačan rezultat bio 12:9 za Olimpijakos.

Najzaslužniji za pobedu pirejskih crveno-belih bio je Konstantinos Genidunias sa četiri gola, dok su po tri dali Filip Filipović i Hrisovalantis Hrisospatis.

Sa druge strane, tri pogotka je postigao Nika Šušiašvili, dva Duško Pijetlović, a po jednom su mrežu tresli Dušan Mandić, Nikola Jakšić, Angelos Vlahopulos i Viktor Rašović.

Informer

Vaterpolisti Novog Beograda

Bio je ovo prvi poraz Novog Beograda u sezoni, posle jednog trijumfa u Ligi šampiona i šest u Superligi Srbije.