Autor: Informer.rs

04.12.2021.

23:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Radnički i Partizan sravnili rivale! Zvezda se mučila, ali slavila!

Nikako osvajač Kupa Srbije da se trgne! Večeras su u Zvezdi na poštedi bili Miloš Vukićević i Nikola Rađen, pa je kapiten bio najbolji strelac crveno-belih - Veljko Tankosić.

Vladimir Mišović je meč presedeo na klupi, a šansu je dobio Mihajlo Ivanović. Proleter iako je ostao bez ijednog boda, sa Dorćola ne odlazi zadovoljan, pošto je bio ravnopravan sa timom koji je favorit!

Informer

 

Šampion Srbije i Jadrana gurnuo je mlađe u prvi plan, a oni su mu se odužili trijumfom protiv Naisa - 18:4. Posebno će meč sa Naisom ostati urezan u sećanju Urošu Trpovskom, pošto mu je to bio debitantski nastup u Radničkom. Pretile su Nišlije na startu, dva puta vodile, ali to je sve što su uradile.  Radnički je sačuvao je veliki plus i ubedljivo soavio u 8. kolu Superlige Srbije, a Kragujevčane su do pobede vodili Aleksa Ukropina sa četiri i kapiten Filip Janković sa tri gola, dok je u redovima Naisa na čelu liste strelaca bio Đorđević, čija su dva hica završila u mreži šampiona.

Partizan je na "Banjici" potopio Valis. Crno-beli nastavili da dišu za vratom Novom Beogradu i jedini su sa stoprocentnim učinkom - 17:5.

VATERPOLO SUPERLIGA SRBIJE - 8. KOLO

Petak

Novi Beograd - Šabac 18:4

Subota

Zemun - Vojvodina 12:18

Radnički - Nais 18:4

Partizan - Valis 17:5

Crvena zvezda - Proleter 14:11