13.12.2021.

12:17

Foto: Starsportphoto

Sport

NAREDNI RIVAL JE DINAMO! Radnički juri prvu pobedu u Ligi šampiona

Ove dve ekipe do sada nisu uspele da upišu trijumf, pa u ovaj meč ulaze silno motivisane da to i ostvare.

- Ovo je izuzetno bitna utakmica za nas, prva u kojoj smo favoriti. Sigurno je da imamo imperativ da osvojimo prva tri boda, čemu težimo od početka sezone. Dinamo je gruzijska reprezentacija sa tri internacionalca. Iskusna ekipa koja u tom sastavu igra već desetak godina i učestvuje sa reprezentacijom na svetskim i evropskim prvenstvima. Igraju atipični vaterpolo, dosta agresivno, na šta moramo da odgovorimo većom željom i voljom i većom agresivnošću. Neće biti lako, ali od Splita je naša ekipa dobila neke željene obrise i nadam se da ćemo nastaviti sa podizanjem nivoa forme - rekao je Uroš Stevanović, trener vaterpolista Radničkog.

Informer

Vaterpolisti Radničkog

Vaterpolista Nikola Lukić, koji je sa 38 golova najbolji strelac ekipe Radničkog u aktuelnoj sezoni, saglasan je sa svojim trenerom da je vreme za prvu pobedu u Ligi šampiona.

- Podigli smo nivo igre od utakmica u Splitu i nadam se daćemo u tom smeru nastaviti i dalje. Kao i u svaku utakmicu, ulazimo maksimalno motivisani. Imamo manjih zdravstvenih problema, ali mislim da nas to neće preterano poremetiti u našoj želji da ostvarimo prvu pobedu. Nadam se da će publika doći u što većem broju i pomoći nam da ostvarimo taj cilj - istakao je Lukić.