Autor: Informer.rs

13.01.2022.

20:44

Foto:

Sport

NISMO DOŠLI DA BUDEMO TREĆI NEGO DA POBEDIMO HRVATE I FRANCUZE! Kapiten ZAGRMEO nakon BRUTALNOG nastupa u Segedinu!

Navikao je navijače Mijailo Marsenić na bespoštednu borbu tokom svih 60 minuta, ali je pivotmen Berlina u prošlosti umeo da pogreši i tako oslabi Srbiju. Ipak, dolazak Tonija Đerone osvestio je sve reprezentativce, pa tako i novopečenog kapitena koji je vodio Orlove do najubedljivije pobede na Evropskim prvenstvima. 

- Srećni smo zbog pobede, ali nismo došli u Segedin da budemo treći u grupi nego da pobedimo Hrvatsku i Francusku i da budemo lider grupe. Srećni smo zbog pobede, ali okrećemo se već meču sa Hrvatima u subotu. Nije bilo lako, pogotovo zbog problema koje smo imali u Staroj Pazovi i ovde u Segedinu. Opet smo pokazali da smo tim, da dišemo jedni za druge, da ginemo za svaku loptu. Kada je tako, rezultat ne može da ne dođe - rekao je Marsenić.

Ukrajina nije bila, večeras, dostojan rival moćnoj Srbiji. 

- Ništa nismo znali o rivalu, promenili su igrače, selektora. Nismo mogli da dođemo do video materijala s niihovih utakmica. Selektor Đerona nam je davao informacije, ne znam ni ja, odakle ih je vadio, pa smo spremni ušli u meč - jasan je kapiten Orlova. 

Informer

Ipak, sada sledi ono pravo. Derbi sa Hrvatima mogao bi da nam otvori vrata naredne faze takmičenja, a poznato je da su dueli Orlova i Kauboja uvek prepuni tenzije. 

- To ćemo da ostavimo selektoru Đeronu. Ne sumnjam da ćemo imati prave informacije i taktiku koju ćemo da sprovedemo. I Hrvati imaju problem s koronom, ne znamo da li će igrati Duvnjak ili Cindrić, ali naš rival je dalje sila. Možda deluje da su sada oslabljeni u odnosu na prethodne godine, ali... Nije utakmica u subotu više od igre. Mi igramo zajedno u klubovima s hrvatskim igračima, nema tu tenzija, ovo gledamo kao na svaku drugu utakmicu. Možemo da pobedimo. Znamo da će biti puna dvorana. Hvala ovim navijačima što su danas došli, ali verujemo u još veću podršku u subotu - podvukao je Marsenić.