Autor: Informer.rs

15.01.2022.

07:20

Foto:

Sport

BOŽE ZDRAVLJA DA POBEDIMO HRVATE I TO PROSLAVIMO SA NAVIJAČIMA! Kukić EKSKLUZIVNO za "Informer.rs"! Orlovi spremni DERBI!

Ukrajina je već daleka prošlost, pobeda u prvom kolu dala je ogromnu dozu samopouzdanja rukometašima Srbije, ali i otvorila apetite celokupnoj javnosti. Ipak, haos koji je pratio Orlove tokom priprema ne dozvoljava preterano uzletanje nakon uvodnog trijumfa. 

Ono što raduje je sjajna igra svih igrača i ogroman doprinos svakog reprezentativca. Protiv Urakijne prvi među jednakima bio je Lazar Kukić, a upravo je on za naš portal sumirao utiske i najavio predstojeći duel sa Hrvatima. 

- Prezadovoljni smo nastupom na prvom meču. Bilo je od velike važnosti da na pravi način otvorimo Evropsko prvenstvo. Nemamo ni vremena, a ni mesta za slavlje. Fokus je na utakmici sa Hrvatskom i nadamo se da ćemo slaviti - počinje Kukić razgovor za "Informer.rs".
 
Srpski bek je u pobedi naše reprezentacije bio strelac deset golova i zasluženo poneo laskavo MVP priznanje. Ipak, 

- Sigurno da pohvale prijaju i utiču na samopouzdanje. Stiže dosta poruka podrške sa svih strana, ali najvažnija je pobeda. Zadovoljan sam svojom igrom, znam da može bolje. Nadam se da ćemo sutra biti još bolji i svi zajedno slaviti - dodaje bek Benfike. 

Drugo kolo donosi apsolutni derbi u grupi. Srbija i Hrvatska sastaće se u krcatoj PIK Areni u Segedinu, a pobeda našim momcima otvara vrata druge faze takmičenja. 

Informer

-  Svi znamo da nam je Hrvatska veliki rival, sigurno da će biti tvrda utakmica. Ulog je ogroman, utakmica odlučuje ko će se plasirati u narednu fazu. Podmladili su tim, videćemo u kom će sastavu izaći sutra, nismo sigurni, ali smo spremni na sve. Ne sumnjam da ćemo mi odraditi naš posao. Bože zdravlja da pobedimo - uveren je reprezentativac Srbije. 

Oduvek utakmice Srbije i Hrvatske privlače najviše pažnje. Mnogo tenzija i vatre na tribinama, a evo kako to izgleda na terenu kada su rivali Orlovi i Kauboji. 

- Veliko je rivalstvo između naših reprezentacija, sutra će biti puna hala i mnogo navijača. Oseti se tenzija na terenu, utakmica za uživanje. Na kraju neka bolji pobedi, a nadam se da ćemo to biti mi. Želimo da proslavimo trijumf sa našim navijačima, a i da overimo plasman u narednu rundu - podvukao je Kukić.