Autor: Informer.rs

08.02.2022.

13:51

Foto: Reuters

Sport

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Incident na ZOI, JEZIV pad slavne sportistkinje! Zbog STRAVIČNOG udarca zaradila dvostruki otvoreni PRELOM (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Amerikanka Nina O'Brajen doživela je tešku i užasnu povredu, posle koje je zaradila dvostruki prelom na nozi tokom Zimskih olimpijskih igara u Pekingu.

O'Brajenova je neslavno završila učešće na ZOI, zbog preloma tibije i fibule, a do mučne scene je došlo kada je udarila u poslednju kapiju na veleslalomu.

Nina je polomila levu nogu, ubrzo zatim i podvrgnuta hirurškom zahvatu, ali je posle svega poručila svetu da je u sigurnim rukama.

- Zahvalna sam svima, posebno ljudima koji su mi pomogli na stazi, kao i doktorima i sestrama ovde u bolnici u Janćingu - oglasila se nakon operacije Nina O'Brajen.

Inače, Nina je zauzimala šesto mesto po završetku prve trke u veleslalomu. Ambicije su joj bile osvajanje medalje, zbog čega priznaje da se isforsirala.

- Stalno vraćam u glavi tu scenu, volela bih da sam drugačije skijala. Ali, evo nas ovde gde smo. Imala sam operaciju, stabilizovali sumi tibiju, jer je bio otvoreni prelom - istakla je O'Brajenova.