Autor: Informer.rs

11.02.2022.

19:01

Foto:

Sport

GLUPOST GODINE PRETVORIO U NAJHUMANIJI GEST! Navijaču Čifsa propale karte za Superboul, on ih poklonio u HUMANITARNE svrhe!

Navikli smo poslednjih godina da je Superboul centralni događaj u Sjedinjenim Američkim Državama. Svako finale NFL-a donese nove filmske priče, ali se priča Klejtona Fanka razliku je prethodnih budući da je navijač Kanzais Siti Čifsa poklonio karte za finalni duel. 

Naime, Fank je uživo pratio finale konferencije između Kanzas Siti Čifsa, njegovi miljenici su na poluvremenu vodili sa 21:10 i delovalo je da će ekipa koju predvodi Patrik Mahoums lako do trećeg vezanog finala. Iz tog razloga, Fank je već na poluvremenu kupio karte za Superboul i napravio kardinalnu grešku. 

Sinsinati Bengalsi su se razbudili u drugom poluvremenu, režirali veliki preokret i plasirali se u finale! Fank je, nadajući se da će Čifsi igrati u finalu, rezervisao trodnevni boravak u hotelu u Beverli Hilsu, prevoz na dan utakmice i karte koje su procenjene na preko 17.000 dolara!

Informer

Nakon svega što se izdešavalo, Fank se raspitao koja je visoko cenjena dobrotvorna organizacija i rešio da svoje karte i trodnevni boravak pokloni fondaciji Džoa Baroa.

- Moja odluka da kupim karte na poluvremenu izgledala je kao dobra odluka u to vreme. Iako bih voleo da su Čifsi još jednom u Superboulu, uzbuđen sam što mogu da pomognem Fondaciji Džoa Baroa - rekao je Frank. 

Pomenuti fond je do sada prikupio preko 1.400.000 dolara, a sama organizacija osnovana je kako bi smanjivala glad širom sveta.