Autor: Informer.rs

12.03.2022.

09:30

Foto: Starsportphoto

Sport

HAOS U PARTIZANU! Trener PODNEO ostavku, klub OTERAO dvojicu igrača!

Buran period za Partizan nakon poraza od Radničkog iz Kragujevca u Kupu Branislava Pokrajca. Crno-beli su eliminisani u četvrtfinalu, a sve je kulminiralo odlukom trenera Nenada Maksića da podnese ostavku. 

- Ne bih još da pričam o tome. U ponedeljak me zovite, pa ću sve da kažem. Takav je dogovor da ne izlazimo još u javnost - rekao je Maksić za "Mozzart sport". 

Pored toga, crno-beli su rasknuli saradnju i sa Aleksom Maksićem, inače sinom dojučerašnjeg trenera, kao i sa Nikolom Ivanovićem. Pre njih dvojice, Humsku je napustio Aleksandar Stojanović, a očekuje se da uskoro to učini i Uroš Mitrović.

Informer

Nikola Ivanović

Podsetimo, Partizan je prvi deo sezone u Superligi Srbije bio lider Grupe B, jedini neporaženi tim u šampionatu. Imao je i solidnu epizodu u Evropi, gde je za gol ispao od rumunskog Minaura iz Baje Marea. U SEHA ligi su crno-beli upisali samo jedan poraz pre nego što je sezona prekinuta. 

Ipak, početak plej-ofa doneo je dosta problema, a uvodni poraz od Vojvodine u Novom Sadu poljuljao je samopouzdanje tima. Posle pet kola plej-ofa, Partizan ima tri pobede i dva poraza i verovatno čeka borba za drugo mesto sa Radničkim, Dinamom iz Pančeva i Metaloplstikom.