Autor: Informer.rs

19.03.2022.

17:55

Foto: unsplash.com

Sport

TRAGEDIJA! Ubijen bivši reprezentativac! Imao je samo 42 godine!

Bivši argentinski internacionalac Federiko Aramburu (42) ubijen je u noći sa petka na subotu u glavnom gradu Francuske, Parizu.

Nekadašnji reprezentativac (22 nastupa) u ragbi unionu, koji je igrao za Glazgov Voriorse, Bijaric, Perpinjan i Daks, bio je u Parizu iz privatnih razloga.

Na poziciji centra ili krilnog igrača dva puta je bio šampion Francuske sa BO 2005. i 2006. godine, živeo je u Baskiji, a u ponedeljak je trebalo da otputuje u rodnu Argentinu.

Kako prenosi "L'Ekip", tragedija se dogodila u ranim jutarnjim satima ispred jednog noćnog lokala u okrugu Mabilon u Parizu.

Uvodni detalji istrage navode na to da je izbila svađa između četiri osobe, uključujući Federika Martina Aramburua, koji je bio u pratnji prijatelja, pre nego što su protagonisti razdvojeni.

Na kraju su se dvojica muškarca vratila ispred dotičnog bara i nekoliko puta pucala iz pištolja u Argentinca, čime su ga usmrtili.

Odmah je napravljen uviđaj, a na lice mesta rano ujutru je izašao sudija pariskog tužilaštva, dok su dvojica osumnjičenih za zločin i dalje u bekstvu.