Autor: Informer.rs

27.03.2022.

10:19

Foto: printscreen

Sport

NAJNOVIJE INFORMACIJE O ŠUMAHERU posle stravičnog udesa! ZAKUCAO SE U ZID brzinom od 270 kilometara na sat! (VIDEO)

Mik je potvrdio da je dobro, a njegov tim je objavio da je u hotelskoj sobi nakon što je bio u bolnici na preventivnim analizama.

Ceo sve je zanemeo posle Šumaherovog udesa u Džedi! Mik je imao žestok udes u drugoj rudni kvalifikacija. Zakucao se u zid u krivini 11 brzinom od oko 270 kilometara na sat.

- Pozdrav svima, samo sam želio da vam kažem da sam dobro. Hvala vam na lepim porukama - napisao je Šumaher na Instagramu posle nesreće.

- Vratićemo se jači!  

Udes je izgledao jezivo, ali je ubrzo stigla potvrda da je Šumaher dobro i da je razgovarao sa svojom majkom. Sada je i zvanično pušten iz bolnice. Međutim, Šumahera ipak nećemo gledati na nedeljnoj trci u Saudijskoj Arabiji koja je na programu od 19 časova.

Nije bilo leko osloboditi Šumahera iz slupanog vozila, pa u prvi mah nismo ni znali da li je sa njim sve u redu. Odmah je na stazu stigla Hitna pomoć, ali Šumaher nije mogao sam da se oslobodi i bezbedno napusti vozilo. Čak četvorica su morala da mu priteknu u pomoć i na kraju su uspeli da ga prebace helikopterom u bolnicu, odakle se prvo javio svojoj majci Korini Šumaher.

Informer

 

Nije ovo prvi put da se dešava strašna nesreća vozačima američke ekipe, jer je krajem 2020. u Bahreinu takođe vozač Hasa, Roman Grožan, doživeo strašnu nesreću gde mu je bolid bio prepolovljen i progutan od strane plamena.