Autor: Informer.rs

08.04.2022.

13:22

Foto: printscreen

Sport

TRAGEDIJA! Preminuo rukometaš za koga se molio CEO BALKAN!

Nesrećni mladić je bio u komi, ali su povrede bile preteške, pa lekari nisu uspeli da mu spasu život i podlegao je povredama.

Prema nezvaničnim informacijama, Denis je brutalno pretučen u jednom noćnom klubu, odakle su kasnije izbrisani snimci sa sigurnosnih kamera.

Međutim, hrvatski "Index.hr" je javio da je direktorka skopske bolnice Maja Mojsova demantovala takve napise i saopštila da je Tot doveden u bolnicu na reanimaciju, anesteziju i intenzivnu negu u kritičnom stanju zbog zastoja srca.

- Rukometaš je u kritičnom stanju. Možemo slobodno da kažemo da se borimo za njegov život. Ono što je čudno u celoj priči je da na njemu nema tragova nasilja. Dovezen je na našu kliniku u kritičnom stanju i njegovo srce nije pobedilo - izjavila je Mojsova za "Focus".

Sumnju na ovaj slučaj baca i saopštenje policije iz Skoplja, gde se navodi da je osoba D. T. dovezena u Klinički centar u Skoplju bez svesti i bez vidljivih tragova nasilja, kao i da preduzimaju mere za rasvetljavanje slučaja, o čemu će javnost biti obaveštena.

Makedonski mediji su pisali da je Butelov rukometaš Tot pretučen u noćnom klubu Privilege, a da su snimci napada izbrisani. Takođe, pisalo je da je Tota udaran bokserima i palicama po celom telu. U bolnici tvrde da nema tragova nasilja.

Inače, Denis Tot je nastupao za skopski rukometni klub Butel, a u karijeri je igrao za Bjelovar, Poreč, Ademar Leon i Bruk.