Autor: Informer.rs

08.04.2022.

19:47

Foto: Starsportphoto©

Sport

KRAJ JE KADA ON KAŽE! Srpski golman preživeo MOŽDANI UDAR, a sada se vraća među stative!

Nešto više od godinu dana prošlo je od kako su iz Švajcarske stigle stravične vesti da je nekadašnji reprezentativac Srbije Dragan Marjanac doživeo moždani udar. Ipak, dok je čitav svet strepeo nad sudbinom vremešnog golmana, Marjanac je znao svoj cilj. 

Kako prenose mediji iz Švajcarske, srpski golman spreman je za povratak na parket. On je prethodnog vikenda bio u sastavu Araua, ali nije ulazio u igru. Bio je to dovoljan dokaz da njegov oporavak ide u pravom smeru i da je pitanje vremena kada će ponovo biti među stativama. 

- Moja karijera se ne završava tek tako. Osećaj da sam opet tu je neprocenjiv - rekao je Marjanac, prenosi lokalni portal aargauerzeitung.ch.

Informer

Bivši reprezentativac Srbije već deset godina je u Švajcarskoj, a poslednje četiri sa mnogo uspeha brani boje Sur Araua. On je u dresu Orlova 2012. godine osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu. 

Marjanac je karijeru počeo u Crvenki, potom nastupao za Crvenu zvezdu, Radnički iz Subotice, Vojvodinu, Partizan, a prvi inostrani angažman imao je u Pik Segedu. Usledila je selidba u Bosnu iz Sarajeva, te Bernu Muri odakle stiže u redove Araua.