Autor: Informer.rs

10.04.2022.

09:28

Foto: printscreen

Sport

NAJLUĐA BORBA GODINE! Ubio ga je od batina, unakazio mu lice, ali Čečen je neuništiv! (VIDEO)

Dosad nepobedivi Čečen, sa švedskim pasošem, dugo je izgledao kao da mu niko ništa ne može, ali je Burns pokazao da nije baš tako.

Brazilac nije pobedio, ali je bio težak protivnik i pošteno je namučio Čimaeva. Zadao mu je više udaraca nego što ih je primio u svim ranijim mečevima ukupno.

Čimaev je prvoj rundi više puta rušio Burnsa i zadao mu nekoliko opasnih udaraca pa je na račun toga osvojio rundu. Potom smo u drugoj rundi gledati pravi rat. Ponovno je Čimaev krenuo s rušenjem, ali je ovoga puta klinč bio kraći.

Vratili su se na noge, a onda je Burns krošeom uzdrmao rivala. Nije mu Čimaev ostao dužan, ali je delovalo da ima prednost, pa je Brazilac krenuo na sve ili ništa u trećoj rundi.

U trećoj rundi smo videli poslednji napad, u kojem je Burns krenuo svom silom na Čimaeva, pogodio ga s prvih nekoliko udaraca, ali nije uspeo da završi posao. Na kraju je Čimaev slavio jednoglasnom odlukom sudija, tri puta 29:28.

Burns je pogodio 119 značajnih udaraca, naspram 108 Hamzata Čimaeva. Ukupno 141 udarac pogodio je ''Durinjo'', a Čimaev 124.

Samo u drugoj rundi, Burns je imao čak 56 značajnih udaraca, a 45 je Čimaev primio u glavi u toj rundi (ukupno 89 značajnih udaraca primio je Čimaev u glavu). Burns je dokazao da Hamzat nije mašina, te da je ipak ranjiv. Uspeo je i da raskrvari  lice protivnika.

Bonus video