Autor: Informer.rs

16.04.2022.

21:26

Foto:

Sport

SRPSKI HEROJ MILOSAVLJEV! Hvala svima, ovo je NEVEROVATNO!

Srbija je pre tri dana, u prvom meču baraža odigranom u Celju, slavila sa 34:31. Najefikasniji u redovima Srbije bili su Nemanja Ilić i Bogdan Radivojević sa po četiri gola, dok su po tri postigli Jovica Nikolić, Mijajlo Marsenić i Petar Đorđić.

Ipak, poseban doprinos dao je golman Dejan Milosavljev. 

- Hvala svima koji su verovali u nas u ovih sedam dana. Atmosfera u dvorani u Kragujevcu je bila neverovatna. Navijači su nas podržali i ulili nam dodatno samopouzdanje. Znali smo da je Slovenija u Top 10 reprezentacija na svetu. Iznenadili smo je u prvom meču u Celju. Znali samo da će biti teže u revanšu. Slovenci imaju dobrog trenera, vrhunske igrače koji brane boje najboljih klubova na svetu - rekao je Milosavljev posle utakmice. 

Iako je Srbija tokom utakmice u Kragujevcu imala nekoliko loših momenata, Slovenci nisu uspeli da slome moral naše ekipe i okrenu meč u svoju korist. 

Informer

- Srećan sam zbog plasmana na Svetsko prvenstvo. Nije Slovenija uspela da nas prelomi. Zrelo smo odigrali i u napadu i u odbrani, kada je bilo najvažnije. Hvala svima u stručnom štabu, Toniju... Nadam se da će nas u budućnosti zaobići povrede i da ćemo biti još bolji - dodao je fantastički golman. 

Jedan od najboljih aktera dvomeča sa Slovencima istakao je važnost ove utakmice i dodatni motiv koji su imali svi reprezentativci pred 4.000 navijača. 

- Došao sam danas da poginem. Imao sam neki dodatni motiv. Ni sam ne znam šta mi se to dogodilo. Želeo sam puno. Drago mi je što sam dao doprinos. Srećan sma što igram sa ovim momcima - podvukao je Milosavljev.