Autor: Informer.rs

01.05.2022.

21:55

Foto: AP PHOTO

Sport

BIJE KAO DEDA! Levi, pa desni kroše... Unuk Mohameda Alija nokautirao protivnika! (VIDEO)

Niko Ali Volš pokazuje da krv nije voda. Unuk Mohameda Alija nastavio je da niže pobede i iz petog meča, ostvario isto toliko pobeda. Ovoga puta Niko je nokautirao Alehandra Ibaru i u velikom stilu ostvario jubilarnu pobedu.

Ali je nokautirao protivnika u prvoj rundi u parteru svoje proslavljene turneje Muhameda Alija. Sevnuli su levi i desni kroše i posao je bio završen. 

Sudija je odmah zaštitio Ibaru  i prekinuo borbu posle nekoliko sekundi. Ali je tako popravio skor na 5:0 profesionalno u subotu uveče. 

Informer

- Ovo je samo dokaz rada koji sam uložio. Ovakve stvari se događaju kada uložite svoj trud. Vraćam svog dedu u život, a mama postaje jako emotivna jer ponovo vidi tatu i čuje njegovo ime - rekao Ali.

Volš je debitovao u profesionalnom boksu u avgustu 2021. kada je pobedio Džordana Viksa nokautom u prvoj rundi. Njegov skor je  5-0, od ​​kojih su četiri pobede nokautom ili tehničkim nokautom. Rođen u Čikagu i  radi sa trenerom Tajsona Fjurija Hilom Stjuardom, a prethodno je trenirao zajedno sa svetski poznatim Abelom Sančezom.