Autor: Informer.rs

03.05.2022.

17:03

Foto:

Sport

NEZAPAMĆENA BLAMAŽA U VOJVOĐANSKOM RUKOMETU! Da li možete da poverujete da se meč ZAVRŠIO OVIM REZULTATOM!?

Dočekale su rukomeštaice Temerina u okviru 20. kola Prve lige Vojvodine ekipu Ravangrada iz Sombora, ali malo ko je očekivao da će kandidat za titulu i plasman u viši rang ovako deklasriati "fenjaraša"... Izabranice Zorana Risovića slavile su sa ubedljivih 86:15 i tako ostvarile jednu od najvećih pobeda u istoriji rukometa.

Temerin se od prvog kola, zajedno sa Rumom, bori za trofej u Prvoj ligi Vojvodine i plasman u Super B ligu Srbije, dok je Ravangrad zakucan za dno tabele i ekipi iz Sombora preti selidba u rang ispod. Ipak, utisak je da je rezultat, makar kada je reč o rukometu, previsok. 

Već na poluvremenu Temerin je imao 40 golova prednosti, gošće iz Sombora stile su samo do pet postignutih golova, a onda u drugom poluvremenu dodatni debakl... Kada se pogleda tabela jasno je zašto domaća ekipa nije spustila gas budući da će gol-razlika odlučivati o šampionu. 

Ipak, i Ruma je bila ubedljiva pošto su sa 47:18 savladali Mokrin. Istorija rukometa ne pamti da se na jednom meču desilo da jedan tim postigne 86 golova.