29.05.2022.

17:52

Foto: printscreen Twitter

Sport

U STAMPEDU POVREĐENO NEKOLIKO GLEDALACA! Haos na boks meču zbog dojave o pucnjavi (VIDEO)

Sve se dogodilo na bokserskoj priredbi koju su predvodili Dejvis i Romero, Dejvis je nokautirao pobednika u šestoj rundii, a u publici je bilo oko 20 hiljada ljuidi.

Gervonta Davis i Ronaldo Romero u kojoj je Gervonta izašao kao pobjednik nakon nokauta u šestoj rundi. Na gledalištu je ukupno bilo oko 20 tisuća ljudi.

U jednom momentu su čuli zvuci pucnjave, a gledaoci u "Barlcalys Centru" su panično reagovali.

Teniskerka Naomi Osaka koja se tada nalazila u areni rekla je kako joj je rečeno da je u dvorani. trenutno naoružani napadač.

- Upravo sam bila u Barclays centru i odjednom sam čula viku i videla ljude kako trče. Vikali su nam da je tamo naoružani napadač i da smo se morali stisnuti u sobu i zatvoriti vrata, ostala sam skamenjena - rekla je ona.

Video koji je za Ring Magazine snimio reporter Rajan Songalja prikazuje gledaoce kako se očajnički pokušavaju vratiti nazad u dvoranu nakon što je dojava o pucnjavi proglašena lažnom.

Fanovi su prvo pokušavali napustiti mesto događaja, a zatim su se pokušavali vratiti na svoja sjedala, ali nastao je stampedo u kojemu je ozlijeđeno nekoliko gledaoca.