Autor: Informer.rs

12.06.2022.

08:58

Foto: printscreen

Sport

MONSTRUOZNIM NOKAUTOM JE POSLALA U PENZIJU! Sevnula je pesnica u glavu i pala je kao sveća! (VIDEO)

Kineskinja je drugi put savladala Poljakinju, a ovog puta nije čekala odluku sudija nakon pet napornih rundi. Posao je završila nokautom u drugoj rundi i okončala karijeru 34-godišnje Joane Jedržejčik. 

Odmah nakon meča održanog u Singapuru legendarna Poljakinja je saopštila da se povlači iz MMA.

- Uskoro punim 35 godina. Želim da budem majka i da se posvetim biznisu -  objasnila je Joana koja je od 2015. godine do 2017. godine vladala strovejt divizijom kao šampion.

Ženg je nokautom u drugoj rundi porazila Joanu i bacila publiku u delirijum. Udarac je bio iz okreta i to zadnjim delom pesnice koji Joana nikako nije videla i ubrzo nakon udarca završila na pobedu. Nakon ovog poraza, Joana Jedžejček je ostavila rukavice u oktagonu i tako poručila da je kraj karijere. 

Bio je ovo njen peti poraz u poslednjih sedam mečeva. Svojevremeno je bila šampionka u svojoj kategoriji. Veili trenutno ima skor 22-3 u profesionalnoj karijeri. Ona je izgubila svoju prvu borbu, a zatim pobedila 21 meč u niz. Seriju je prekinula Rose Namajunas koja ju je savladala dva puta uzastopno, ali se Žang vratila na pobednički kolosek protiv Joane.