Autor: Informer.rs

18.07.2022.

08:05

Foto: AP/Photo

Sport

ISPLIVALE NOVE INFORMACIJE! Otkriven razlog smrti nekadašnjeg sportiste! Preminuo je od ČUDNIH okolnosti!

Kako smo već pisali, Bibi je boravio u hotelskoj sobi sa svojom devojkom, kada je pronađen mrtav, a sada su stigle nove informacije iz Italije.

Naime, prema pisanju italijanskih medija, Riki je u luksuznom hotelu preminuo od posledica BDSM se*sa koji je imao sa svojom devojkom.

List "La Republika" donosi informaciju da je Bibi nađen sa ozbiljnim posekotinama i modricama po telu, dok je i devojka takođe bila potpuno krvava.

Radnici u hotelu su nju pronašli kako izbezumljena juri po hodnicima, dok se narednih dana očekuje da Bibijeva devojka da iskaz pred policijom, koja će je sigurno ispitati. Njeno stanje je stabilno i rezultat je čudnog BDSM odnosa koji su imali te noći.

U javnost su izašle i izjave osoblja da su se Riki i njegova devojka u hotel, gde noćenje košta 350 funti, prijavili u petak u dva ujutru, pa su nakon upotrebe narkotika bili sjajno raspoloženi.

Podsetimo, Riki Bibi je tokom karijere branio boje Vigan Voriorsa, Sent Helensa, Leija i Vejkfild Trinitija, dok je u trenutnku kada je preminuo imao 40 godina.