Autor: Informer.rs

20.07.2022.

08:43

Foto:

Sport

ŠUMAHEROVA PORODICA LAŽE 9 GODINA! Zapanjujuće optužbe! Progovorio prijatelj legendarnog Nemca...

Porodica Mihaela Šumahera, pre svih njegova supruga Korina, uspešno krije pravu situaciju u kojoj je Nemac posle jazive nesreće i devet godina lečenja i oporavka.

Šumaherova porodica laže

S vremena na vreme izađu u medijima informacije da je Šumaher u vrlo lošem stanju i ne može da govori i komuniciraju sa porodicom, što je potvrdio i njegov sin MikNedavno je objavljen i dokumentarni film o Mihaelu Šumaheru. Korina i Mik Šumaher pričali su kako se trenutno osećaju i kako se nose sa situacijom, ali javnost nije saznala nove detalje o Šumaherovom stanju. Koraina često kaže da je to Šumijeva želja, da ga se navijači i svet sećaju kao velikog vozača.

Sada je Šumaherov bivši agent Vili Veber optužio je Šumijevu porodicu da laže o njegovom trenutnom stanju nakon jezive nesreće. Smatra da su od javnosti sakrili mnoge stvari nakon Šumaherove povrede mozga, kada je bio u indukovanoj komi šest meseci.

- Teško je! Pokušao sam stotinu puta da kontaktiram njegovu suprugu Korinu, ali se nije javila. Zvao sam čak i njegovog prijatelja Žana Toda i pitao ga da li mogu da odem u bolnicu i rekao mi je da čekam jer je rano. Sledećeg dana kad sam nazvao, niko se nije javljao i još sam ljut zbog toga - ispričao je Veber za "Gazetu delo Sport".

Informer

Korina Šumaher

Pokušali su da me sklone iz toga govoreći da je rano, a sada je kasno. Prošlo je devet godina, možda bi trebalo da kažu šta je istina -  dodao je čuveni Nemac.

Veber kaže da je hteo da sačuva privatnost!

- Od tada samo slušam njihove laži. Posle skoro deset godina od ove strašne nesreće gotovo da nema zvaničnih izjava o njegovom stanju. Povremeno njegovi bliski prijatelji objave po neku informaciju. Godinama posle nesreće govorio sam sebi da ne mogu da promenim stvari, a bio mi je kao sin. I danas me boli kada to pričam.

Navodno je, kao spekulišu neki doktori,  Šumaherovo stanje "vegetativno", budan je, ali ne može da odgovori.

Bonus video