Autor: Informer.rs

21.07.2022.

15:50

Foto: promo

Sport

U GRAČANICI ODIGRANA PRVA VATERPOLO UTAKMICA U ISTORIJI! Nikola Rađen oduševljen: Kamp je protekao u najboljem redu, neplivači su proplivali, plivači korigovali stil, a vaterpolisti odigrali meč...

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen oduševljen je posle šest dana rada sa klincima od pet do 18 godina.

Informer

Nikola rađen sa klincima u Gračanici

-  Kamp je protekao u najboljem redu, bilo je oko 100 mališana sa teritorije Kosova i Metohije od pet do 18 godina. Bili su neplivači, plivači, vateprolisti, bilo je predivno raditi tokom tih šest dana, biti na bazenu, družiti se sa mališanima i učiti ih. Neplivači su proplivali, plivači su korigovali  stil,  vateprolisti su imali priliku da se oprobaju u vaterpolu i odigraju zvaničnu utakmicu poslednji dan gde smo uskočili mi u bazen, vateprolisti - kazao je Ređen i nastavio:

Informer

 

- Bila je to zvanična utakmica u Gračanicu, prvi put u istoriji, još se nije desilo. Sledeći grad je Požarevac, startujemo već sutra. Obišli smo manastir Gračanicu, bili smo gosti monahinjama koje su tamo, to je ženski manastri. Bilo je lepo. Sa nama je bio i zamenik direktora kancelarije za Kosovo i Metohiju Ivan Vujić, koji je prisustvovao dodeli diploma i zahvalnica deci. Dogovori smo se da ovo bude stalni projekat koji će se dešavati na bazenima u Gračanici - rekao je Rađen.

Informer

Informer

Informer

 

Nikola Rađen se takođe zahvalio kancelariji za Kosovo i Metohiju i direktoru kancelarije Petru Petkoviću. 

Dodeli diploma i zahvalnica je prisustvovao i načelnik opštinskog okruga Srđan Popović.