Autor: Informer.rs

25.07.2022.

10:39

Foto: printscreen

Sport

TUGA, ZBOG OVOGA IVANA NIJE OSVOJILA MEDALJU! Pojavio se video, pogledajte skok koji nisu priznali! (VIDEO)

Ivana Vuleta se oglasila na Instagramu nakon finala šampionata u Judžinu u kome je zauzela sedmo mesto u skoku udalj. Jasno je da je naša kraljica razočarana, ali nije želela da traži alibi. 

Posle finala povela se velika polemika da li je Ivana oštećan ili ne posle treće serije. Navijali misle da jeste, ali je Ivana na svom Instagramu objavila spornu fotografiju prestupa, nakon koga je skočila preko sedam metara. 

Bio je to skok koji bi joj sigurno doneo podijum, medalju, ali se oglasio kompjuter i potvrdio da je Srpkinja prestupila sa čim se pomirila... Milimetri, ali bukvalno milimetri su odlučivali i pitanje je da li bi Ivana Vuleta bio priznat skok da ceo proces nije automatizovan, iako su i sudije nakon svega pogledale sporan snimak.

- Ukratko, ovo je prestup... - napisala je Ivana Vuleta na svom Instagramu.

Pogledajte skok Ivane Vulete koji nije priznat zbog prestupa! 

Ivana je takmičenje u Oregonu počela prestupom u prvoj seriji, iako je skok izvesno bio preko sedam metara. Onda je išla na sigurnu opciju i sa 6,67 metara je obezbedila dodatna tri skoka u finalu. Usledio je novi prestup i sporni momenat. U četvrtoj seriji je izbila na šestu poziciju sa 6,84 metara, dok je u poslednjoj seriji skočila 6,75 metara, to je bilo dovoljno tek za sedmo mesto. 

Bonus video