Autor: Informer.rs

27.07.2022.

11:00

Foto: Instagram/ Pejdž Van Zant

Sport

OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! Vrela i opasna! Zarađuje milione od golišavih fotki, sad se vraća u ring (FOTO)

Pejdž Van Zant je zakazala borbu u BKFC, što je boks bez rukavica, pa juri prvu pobedu u takmičenju u koje je prešla posle raskida ugovora sa UFC-om!

Moraće da bude bolja od Čarise Sigal, njene naredne protivnica. Pre meča je ponovo skrenula pažnju na to da bi svi oni koji ulaze u ring trebalo da budu više plaćeni. 

- Zarađujem mnogo više novca sedeći kod kuće i objavljujući fotografije na Instagramu nego od borbi - rekla je Van Zantova koja svoj eksplicitni sadržaj na "Onlyfans-u" naplaćuje 10 dolara.

Amerikanka je zbog golišavih fotki postala jedno od najprepoznatljivijih lica u MMA svetu. Magazin "Maksim" uvrtsio među 100 najseksi žena u 2022. godini.

Informer

Pejdž Van Zant se vraća u oktagon

Nije u njenom životu uvek sve bilo sjajno i bajno. Sa 14 godina preživela je silovanje, te je sve svoje traume otkrila 2018. godine kada je izdala autobiografiju. Sve se dogodilo na jednoj zabavi, a u silovanju su učestvovala nekolicina momaka. Pejdž je nakon silovanja trpela psihičko zlostavljanje, jer se školom proširila priča kako je pristala na "grupnjak".  U knjizi je otkrila i da je uzimala pilule dok se ne onesvesti, jer nije imala želju za životom. Promenila je prezime. Rođena je kao Pejdž Sleten (Paige Sletten), ali su je u školi prozvali Pejdž Slaton (Paige Slutton) što je aludiralo na to da je d**lja. Otuda je postala Van Zant.

Nisam videla izlaz. U toj poziciji sa toliko bola u sebi, nije samo da želite da umrete, samo ne želite više taj bol. Nisam imala gde da pobegnem niti kome da se poverim - rekla je svojevremeno i dodala da joj je MMA spasio život.

Počela je sa borilačkim veštinama sa 15 godina, kod čuvenog UFC borca Kena Šamroka u teretani "Lavlja jazbina". Godine plesa pomogle su brzom napretku i od prvenstvenih časova samoodbrane, naziralo se da bi mogao korak više da se načini. Godinu dana po debiju Pejdž je upala u UFC 2013. godine.

Bonus video