05.08.2022.

19:25

Foto:

Sport

SKANDAL, SRBI OTROVANI! PREŠLI SMO 10.000 KILOMETARA DA BI OTROVALI NAŠU DECU! Dragutin Topić besan na organizatore Svetskog prvenstva!

Naši juniori na Svetskom prvenstvu beleže sjajne rezultate, ali isplivao je strašan skandal! Dragutin Topić je na svom Instagram profilu otkrio da je nekoliko učesnika iz Srbije otrovano hranom.

Među njima i Teodora Boberić koja se takmiči u troskoku i skoku udalj.

- Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu decu. Besana noć je iza nas... Pop**deo sam (izvinjavam se na rečniku ali to je deskripcija svih mojih trenutnih osećanja), i ne znam šta bih Vam više rekao! Teodora se borila, ali povraćanje i bolovi u stomaku su je učinili bespomoćnom. Glavu gore mala, volim te kao ćerku, i poštujem te do neba - napisao je Topić.

Topićeva ćerka Angelina, kao i Zorana Rokavac, plasirale su se u finale skoka u vis, koje je na programu u subotu od 22.35 minuta. One su obezbedile finale tako što su preskočile normu od 1.80 metara.

Pre dva dana mlada srpska atletičarka Adriana Vilagoš odbranila je titulu juniorske prvakinje sveta u bacanju koplja, na šampionatu u kolumbijskom Kaliju. Vilagoš je do drugog svetskog zlata stigla novim nacionalnim rekordom i rekordom šampionata za starije juniorke - 63,52 metra, a pored ovog fantastičnog rezultata, u trećoj seriji imala je još tri hica preko 60 metara. Nije Adriana krila sreću zbog osvojenog zlata, ni ponos prilikom intoniranja himne "Bože pravde. Oči su joj bile pune suza.