Autor: Informer.rs

11.08.2022.

14:21

Foto: promo

Sport

Naši borci ukrstiće u Jagodini rukavice sa borcima iz Češke i Venecuele! Ražnatović i Konovalov garantuju bokserski spektakl

Svi ljubitelji borilačkog sporta moći će 20. septembra u Jagodini da uživaju u boks mečevima Aleksandra Konovalova (28) i Veljka Ražnatovića (25).

Konovalovu, najtrofejnijem Srpskom kik-bokseru, koji se po treći put odlučio za boks, protivnik će biti Vojtek Majer iz Češke, dok će Ražnatović ukrstiti rukavice sa Gusmirom Perdomom iz Venecuele.

- Moj protivnik je iskusan i ima osam profi mečeva u boksu. Bolje je od mene rangiran na svetskoj listi. Mogu da kažem da ću dati sve od sebe i da ću se pokazati u što boljem svetlu. Ako Bog da pobeda nad Čehom trebala bi da mi bude neki novi početak i uvod u neke nove titule u profi boksu. Takođe pozivam publiku da dođe u što većem broju da podrže moje drugari iz kik-boksa, Veljka Ražnatovića i mene - rekao je Konovalov.

Kada je reč o Veljku Ražnatoviću ovo bi trebalo da mu bude 12. profesionalni boks meč. Kakav je bokser Perdom govore podaci - 41 profi meč, a od toga je u svoju korist rešio 28 borbi, čak 18 nokautom! Bio je izazivač za WBA pojas svetskog šampiona.

Ipak, Veljko Ražnatović, koji je 2018. godine ušao u profesionalni boks, ističe da će boksera iz Venecuele poslati u penziju.

- Publika u Jagodini će prisustvovati mom prvom pravom testu, protiv starog lava i nekadašnje nade jedne bokserske zemlje, Venecuele. Na meni je da dokažem da sam gladniji i da ga pošaljem u penziju kako najbolje umem, a to je nokautom. Uz Božiju pomoć, do pobede! - poručio je Ražnatović

Bonus video