Autor: Informer.rs

31.08.2022.

20:45

Foto: Beta/Slobodan Sandić

Sport

LUDO I NEZABORAVNO... POMRAČENJE! OVAKO SE NE PREDSTAVLJA SRBIJA! Savić pobesneo nakon poraza od Srbije!

Srbija sada ima pobedu i poraz, dok su aktuelni šampioni Evrope upisali i drugi trijumf. Mađari su ovom pobedom osigurali plasman u četvrtfinale, dok će izabranici Dejana Savića morati da se kroz osminu finala bore za plasman među osam najboljih reprezentacija.

Mađari su posle prve četvrtine imali prednost od 3:2, a meč su prelomili u drugoj deonici koju su dobili sa 4:0. U nastavku su vaterpolisti Srbije zaigrali za nijansu bolje, što nije bilo dovoljno da izbegnu ubedljiv poraz.

- Ludo i nezaboravno. Totalno pomračenje svega, zbogom pameti. Mislim da je mađarski tim imao savršenu taktiku, koju smo mi očekivali, ali na njihovu agresivnost i delovanje u igri bez centra nismo imali odgovor. Neću da pričam o promašenim šutevima, to bi bio alibi, izgovor. Mađari su danas bili na izuzetnom nivou - rekao je Savić. 

Informer

Podsetio je Savić da su Delfini bili oslabljeni za tri ili četiri igrača protiv Mađarske, ali i da to nije opravdanje za slab nastup na Evropskom prvenstvu u Splitu. 

- Ovako ne može da se predstavlja srpski vaterpolo, zajedno sa mnom. S druge strane trojica ili četvorica igrača nisu ni došla u Split - jasan je selektor Srbije.