Autor: Informer.rs

04.09.2022.

07:59

Foto:

Sport

Misterija! SAMO JEDAN ČOVEK VIĐA ŠUMAHERA, on zna u kakvom je stanju legenda Formule 1!

Žan Tod, je jedan od retkih prijatelja koji viđa legendu Formule 1 nakon što je Šumaher 2013. godine na skijanju doživeo tešku nesreću.

Proveo je devet meseca u bolnici, nakon kojih je pušten na kućno lečenje. Porodica sve informacije o njegovom stanju krije, pa retko možemo da saznemo nešto konkretno o Šumaheru. 

Legendarni vozač Formule 1 kod kuće ima najbolju negu, otkrio je njegov prijatelj nekadašnji direktor Ferarija Žan Tod, ali se i dalje nalazi u teškom stanju. On sada dva puta mesečno odlazi u posetu prijatelju i sa njim, kako je otkrio, gleda Formulu 1

- Srećan sam što navijači, ne samo u Nemačkoj, toliko misle o njemu. Ljudi toliko pitaju o Mihaelu. Navijači treba da znaju da je on u najboljim rukama. U najboljoj situaciji u kojoj može da bude i okružen ljudima koji ga vole - kazao je  Tod.

Informer

Mihael Šumeher i Žan Tod

Ni Edi Džordan ne može da vidi Šumija.

- Pošto znam Korinu, kontaktirao sam je i pitao sam da li bih mogao da dođem da vidim Šumahera. Dobio sam negativan odgovor. Rekla mi je da niko ne može da ga vidi osim najbližih članova porodice - potvrdio je nedavno svojom pričom ovakve navode bivši vlasnik ekipe u Formuli 1.

Šumaherov bivši agent Vili Veber optužio je Šumijevu porodicu da laže o njegovom trenutnom stanju nakon jezive nesreće. Smatra da su od javnosti sakrili mnoge stvari nakon Šumaherove povrede mozga, kada je bio u indukovanoj komi šest meseci.

- Teško je! Pokušao sam stotinu puta da kontaktiram njegovu suprugu Korinu, ali se nije javila. Zvao sam čak i njegovog prijatelja Žana Toda i pitao ga da li mogu da odem u bolnicu i rekao mi je da čekam jer je rano. Sledećeg dana kad sam nazvao, niko se nije javljao i još sam ljut zbog toga - ispričao je Veber.

Bonus video