04.09.2022.

09:24

Foto: Informer

Sport

ŠOK POSLE 18 SEKUNDI! Lazić desnom rukom u glavu pogodio Truščeka, a onda završio posao! (VIDEO)

Borili su se svim srcem i do poslednjeg daha kako bi pobedili i osvojili srca pulske publike koja je Arenu iz 2.veka popunila do poslednjeg mesta.

Svakako da je meč između Save Lazića i legendarnog Ivice Truščeka nešto što su fanovi MMA dugo priželjkivali. I dok su svi imali svoja predviđanja ko će da pobedi i na koji način, samo posle 18 sekundi prve runde usledio je pravi šok. Naime, Lazić je desnom rukom u glavu pogodio Truščeka zbog čega je on pao što je Savo odmah iskoristio i žestokim "graund end paundom" završio Truščeka.

Informer

 



- Kada sam počinjao sa MMA Ivica je već bio legenda koja je prebila sve. E sada sam ja njega pobedio. On i ja smo znali ko će šta da uradi. Bilo je samo pitanje ko će pre – rekao je Lazić.

Pre njega u oktagon su ušli Đorđe Bukvić, koji se borio protiv Rasima Pale iz Turske, kao i Denis Jurakić, koji je pesnice ukrstio sa Nejcom Preložnikom iz Slovenije.

Ovog puta Bukvić je ispoštovao taktiku koju mu je pripremio trener Petar Tunguz i nije se zaleta i ulazio u silovite razmene udaraca. Oborio je Turčina i izbombardovao ga na podu.

S druge strane miljenik publike Denis Jurakić izgubio je podeljenom sudačkom odlukom, a najveća prepreka do pobede mu je bila ranije zadobijena povreda desnog ramena. Iako je Denis stalno pritiskao Slovenca uz ogradu I napadao, to ipak po ubeđenju sudija nije bilo dovoljno za pobedu. Korektni Preložnik je kasnije izjavio da veruje da će se Denis posle ovog poraza vratiti još jači i da je ubeđen da će Jurakić biti UFC borac.

Informer

 



Kada je reč o borbama za pojas Daniel Bažant je lepim laktom poslao na pod nekadašnjeg UFC borca Alkantaru iz Brazila. Đani Barbir je pobedio Andija Vrtačića i osvoji pojas srednje kategorije, dok je Ivan Vitasović uspeo da u teškoj kategoriji savlada ogrmnog dos Santosa "Mondragona" iz Brazila.