Autor: Informer.rs

08.09.2022.

12:29

Foto: AP PHOTO

Sport

DELFINI ISKALILI BES, UNIŠTILI RUMUNE ZA 9. MESTO! Podmlađena Srbija završila učešće na Evropskom prvenstvu!

Prva četvrtina protekla je u surovoj dominaciji izabranika Dejana Savića, pa su je naši vaterpolisti dobili 6:1.

U drugoj, trećoj i četvrtoj deonici "delfini" nisu dopustili rivalima da im zatresu mrežu, pa su drugu dobili 3:0, a treću još dominantnije 4:1!  U četvrtoj je bilo 3:0, a ovako superirna Srbija, koja nije odustala do samog kraja je reper kako bi u budućnsoti trebalo da izgleda naš tim.

Informer

 

Zasigurno nezadovoljni što nisu uspeli da se okite nekom od medalja, naši mladi igrači su pucali iz svih oružja i rešili da iskale sve emocije na Rumunima koji nisu bili dostojan protivnik.

"Delfini" su posle poraza Francuske u osmini finala (10:9) savladali Holanđane sa 12:11 posle peteraca i u četvrtak, a uoči ovog meča Dejan Savić je poručio:

- Još smo u depresiji. Najbolje smo igrali u prvoj četvrtini, a zatim smo pali, nismo razmišljali o kontrama Holanđana. Golmani su nas održavali u igri, pa smo stigli do peteraca koji su ipak lutrija - izjavio je Savić.

U drugom meču koji su igrali Izrael i Holandija, Holanđani su slavili 17:7 i tako zauzeli 11 mesto, dok su Izraelci morali da se zadovolje 12. pozicijom!