Autor: Informer.rs

15.10.2022.

18:00

Foto: Starsportphoto

Sport

NOSIMO KUĆI DVA BODA! Rukometaši PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA pred duel sa Slovacima!

Rukometaši Srbije su u sredu savladali selekciju Finske u Novom Sadu sa 34:24, a već sutra ih očekuje novi izazov u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Selekcija Tonija Đerone gostuje Slovačkoj u Prešovu, a španski strateg na klupi Orlova ističe da će utakmica biti potpuno drugačije od one koja se igrala sredinom nedelje. 

- Meč protiv Slovačke u nedelju će biti potpuno drugačiji od onog koji smo igrali protiv Finske u Novom Sadu. Gledali smo njihovu utakmicu protiv Norveške i bilo je dobrih momenata. Oni imaju novog selektora, novu ekipu i nov način igre. Igraju prvi put kod kuće, sigurni smo da će biti puni energije, ali mi znamo naše kvalitete, sigurno smo u sebe i nadamo se da ćemo se kući vratiti sa nova dva boda - rekao je selektor Srbije Toni Đerona.

Informer

Jedan od iskusnijih u taboru Orlova na ovom okupljanju je i Vanja Ilić. Levo krilo francuskog Šartra bio je izuzetan na utakmici protiv Finske, a u najavi meča sa Slovacima pozvao je na oprez čitavu reprezentaciju. 

- Sigurno da nas čeka teška utakmica. Promenili su mnogo igrača u odnosu na naš poslednji međusobni duel, ali spremni smo. Fokusirani smo samo na nas, spremamo našu igru i ako radimo ono što se traži od nas i damo svoj maksimum problema neće biti. Ponavljam, imamo poštovanja prema Slovačkoj - istakao je Vanja Ilić.