Autor: Informer.rs

17.10.2022.

12:35

Foto: printscreen

Sport

"MAMICE MOJA, PA ŠTO NE PLAČEŠ" Tijanu dočekali roditelji u Beogradu, o ovome bruje društvene mreže! (VIDEO)

Po povratku u Beograd Tijanu su dočekali mama i tata. Prvo se pozdravila sa tatom, a kada je videla mamu imala je sjajnu poruku:

- Mamice moja, pa što ne plačeš - nasmejala se Tijana, a onda zagrlila ponosnu mamu.

Pogleedajte jedan od najemotivnijih momenata!

Odbojkašice Srbije odbranile su u subotu u holandskom Apeldornu titulu prvaka sveta, osvojenu pre četiri godine u Japanu, trijumfom nad Brazilom sa 3:0 u setovima. Reprezentacija Srbije do titule je došla sa svih 12 pobeda, a pred izabranicama selektora Danijelea Santarelija redom su padale Kanada (3:0), Bugarska (3:2), Nemačka (3:0), Kazahstan (3:0), SAD (3:0), Poljska (3:0), Dominikanska Republika (3:0), Tajland (3:0) i Turska (3:0), a zatim u nokaut fazi Poljska (3:2), SAD (3:1) i Brazil (3:0).

- Još uvek nisam svesna u potpunosti šta smo uradile. Za nekoliko dana ću shvatiti težinu. Biće potrebno malo vremena da nešto pametnije kažem. Čast je i priviliegija biti deo ovog tima. Ono što smo uradile mislim da retko ko može. Verovale smo jedna u drugu, držale se zajedno, igrale timski i to je doprinelo ovom zlatu - rekla je Tijana po dolasku u Beograd.

Informer

 

Za nestvaran rezultat sledi im zaslužena nagrada! Zlatnim devojkama će u toku dana na račun biti uplaćeno po neverovatnih 30.000 evra

Od 2015. godine sa svih velikih takmičenja srpske odbojkašice su se vraćale sa odličjima - te godine su na Evropskom prvenstvu osvojile bronzu, a onda za redom dva zlata i srebro. Osvojile su srebro i bronzu na Olimpijskim igrama 2016. i 2020, te dva zlata na Svetskim prvenstvima.

Bonus video