Autor: Informer.rs

01.11.2022.

09:34

Foto: Prtintscreen / Instagram, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sport

MILICA DABOVIĆ NIJE JEDINA! I ove zgodne sportistkinje prodaju svoje golišave fotke! (FOTO)

Pejdž Van Zant jedna od najpoznatijih i najlepših UFC takmičarki, prešla je da se takmiči u boksu bez rukavica, a novac zarađuje prodavanjem golišavih fotki.

- Zarađujem mnogo više novca sedeći kod kuće i objavljujući fotografije na Instagramu nego od borbi - rekla je Van Zantova koja svoj eksplicitni sadržaj na "Onlyfans-u" naplaćuje 10 dolara.

Australijska teniserka Angelina Graovac, koja ima srpsko poreklo za  golišave fotke i eksplicitne snimke uzimala šest dolara mesečno. Angelina je debitovala profesionalno 2018. godine, odigrala 51 meč i ima samo devet pobeda.

Informer

 

Nekadašnja crnogorska teniserka Tamara Bojanić  završila na "Onlyfans" platformi. Tamara je bila šampionka Crne Gore igrala je i za reprezentaciju ali sada ne živi od tenisa. 

- 10 dolara puta 1000 ljudi, to je 10.000 mesečno. Ko je ovde glup - zapitala se Tamara nedavno statusom na Instagramu.

Informer

 

član "Onlyfans" platforme je i nekadašnja američlka teniserka Ešli Harklroud. Ona se inače  fotografisala i za Plejboj 2008. godine. Ona svoj sadržaj naplaćuje 10 dolara.

Razmislila sam dobro, shvatila da trenutno ne radim ništa i odlučila sam da se slikam. Ponosna sam na svoje telo i predstavljala sam telo ženskog sportiste - rekla je Amerikanka.

Brazilska odbojkašica Ki Alveš zarađuje čak 50 puta više novca od sportske karijere. Ima 22 godine i već treću sezonu igra seniorsku odbojku u domovini. Izgleda kao "bomba", na  Instagramu ima preko milion pratilaca, pa ne čudi što je mesečna pretplata za njen profil na "Onlyfans" platformi čak 14 dolara.

Informer

 

- Smatram se sportistom i zbog toga mi je imidž na internetu porastao. Zarađujem 50 puta više od digitalnih platformi nego od odbojke. Dakle, ja za sebe smatram da sam odbojkašica, model i uticajni preduzetnik. Mada, više volim da igram odbojku nego da se slikam.

Bonus video